ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπούλημα της ΔΕΗ αντί πινακίου φακής

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κατά της κυβέρνησης και του προέδρου της ΔΕΗ, Α. Ζερβού, τονίζοντας ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προχωρήσουν στην διάλυση και το ξεπούλημα της Επιχείρησης.
 Ειδικότερα, οι βουλευτές του κόμματος Ευγενία Ουζουνίδου και Θανάσης Πετράκος, τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους ότι η τρικομματική κυβέρνηση δια του προέδρου του ομίλου ΔΕΗ ΑΕ, κ. Ζερβού, ανακοίνωσε τον «οδικό χάρτη» της πρόθεσής της να διαλύσει και να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ. Και προσθέτουν ότι, «δυστυχώς ο κ. Ζερβός αντί να συμπεριφερθεί όπως όφειλε ως πρόεδρος της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας, όπως έχει δηλώσει, συμπεριφέρεται ως φερέφωνο της κυβέρνησης και ατζέντης των συμφερόντων που θέλουν την περαιτέρω διάλυση της ΔΕΗ, καθώς και το ξεπούλημά της αντί πινακίου φακής.
 Η συγκυβέρνηση να είναι σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρει, ενώ, καλό είναι, να μην ανοίγει η «όρεξη» των επίδοξων δήθεν «επενδυτών»… Η ΔΕΗ δεν πωλείται, δεν τεμαχίζεται, δεν διαλύεται. Ο λαός και οι εργαζόμενοι θα αποτρέψουν το έγκλημα που δρομολογεί η κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα σταθεί μπροστάρης σε αυτό τον αγώνα».
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. EnergyBlog.gr - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger